Cine este Mădălina Rozalia Petcu, noul subprefect al județului Prahova

Mădălina Petcu Rozalia este noul subprefect al județului Prahova, în această după amiază depunând și jurământul de învestire în funcție.

Noul subprefect a fost propunerea PMP, în locul Mihaelei Duță numită în decembrie 2019.

Potrivit CV-ului, Mădălina Rozalia Petcu a ocupat până în prezent funcția de consilier superior în cadrul Direcției Patrimoniu a Serviciului Urmărire lucrări publice, gestionare patrimoniu și monitorizare servicii publice și societăți comerciale din cadrul Consiliului Județean Prahova.

În perioada martie 2007 – august 2011 a ocupat pe rând funcții de inspector, secretar, și coordonator în cadrul DGASPC Prahova, a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Prahova și a Secretariatului Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Prahova.

Din punct de vedere al formării profesionale, Mădălina Petcu a obținut în 2019 o diplomă de curs „Managementul Calității”  – instrument CAF și în 2016 o diplomă de curs „Noutăți legislative în achiziții publice și fonduri europene”.

Mădălina Petcu are 41 de ani, este licențiată în Științe Administrative, specializarea Administrație Publică, dar și în Drept. De asemenea, a urmat și un curs de masterat în Administrație Publică Europeană, precum și în Consiliere Psihologică și Educațională.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596