Ioan Adrian Pițigoi, noul administrator public al județului Prahova

Ioan Adrian Pițigoi a confirmat printr-o postare pe pagina personală de facebook că va fi administratorul public al județului Prahova.

Prin mesajul publicat pe rețeaua de socializare, Pițigoi confirmă zvonurile cu privire la numire sa.

„📘Agenda lui Pițigoi✍️ se va umple cu probleme și rezolvări ale acestora din tot Județul Prahova.

👉Confirm informațiile apărute în mass-media din Prahova conform cărora am fost învestit în funcția de administrator public al județului.

👍Îi mulțumesc noului președinte al Consiliului Județean pentru încredere și îl asigur că, în pofida afilierii politice diferite sau a diferențelor de viziune dintre noi, voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca, împreună, să mișcăm Județul Prahova către un viitor mai bun.

Sunt un om de administrație, un om de echipă care pune eficiența, respectarea angajamentelor și datoria față de comunitate mai presus de jocul politic. 

🤝Pe prahoveni îi asigur că, atât din poziția de administrator public al județului, cât și din aceea de senator (pentru care sper să obțin încrederea oamenilor la alegerile parlamentare), voi face tot ceea depinde de mine pentru a ne fi tuturor mai bine acasă. Acasă, adică în fiecare localitate din Prahova.

❤️Pe oamenii din Câmpina îi asigur că voi rămâne un om al locului și că voi acționa pentru ca proiectele pe care le-am gândit ca viceprimar – „Zona Metropolitană Câmpina”, „Câmpina – un loc mai bun trăit”, „De la periferie spre centru” – să poată fi implementate. Sper că voi găsi în noua administrație a orașului un partener, și nu un adversar.

📘Cât despre Agenda lui Pițigoi✍️, ea va fi, și de acum încolo, deschisă problemelor comunității noastre, dragi prieteni, indiferent că ne vedem pe stradă sau aici, pe pagina de Facebook. 🙂” a scris Ioan Adrian Pițigoi pe pagina de facebook. 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596