Poluare cu benzen, luni noapte, la Ploiești: „Nu putem sta afară din cauza mirosului”

1

Stațiile de monitorizare a aerului din Ploiești au înregistrat, luni noapte, valori mai mari, chiar și de trei ori, la indicatorul benzen în mai multe intervale orare față de valoarea limită anuală. Ploieștenii au reclamat că, din cauza mirosului, nu se putea sta afară.

Conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Mediului, la toate stațiile de monitorizare a aerului din Ploiești, luni noapte, s-au înregistrat depăși la indicatorul benzen.

„În zona de Sud/Democrației nu poți sta afară din cauza mirosului de gaz și benzen”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro.

La indicatorul benzen, valoarea limită anuală pentru protecția sănătatea umană este de 5 ug/m3.

La stațiile de monitorizare a calității aerului din Ploiești, luni noapte, s-au înregistrat concentrații chiar și de trei ori mai mari față de valoarea limită anuală.

Cea mai mare valoare înregistrată în noaptea de luni spre marți a fost la ora 01.00, la Stația PH4, unde valoarea orară a fost de 15,23 ug/m3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Vine Gavrileasca la mediu, daca cetatenii o mai voteaza macar un mandat si rezolva problema ca si pana acum! Este pe locul 3 la PSD, partidul ei de suflet!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău