Noii consilieri județeni au depus jurământul. Iulian Dumitrescu, președinte al CJ Prahova

0

La aproape o luna de la alegerile locale, noii aleși județeni au depus, vineri, jurământul pentru învestirea in funcție.

Tot de vineri, noul președinte al Consiliului Județean Prahova este Iulian Dumitrescu.

Ședința festivă de învestire în funcție a început cu un moment de reculegere pentru candidatul USR Plus, Viorel Mihai, care a decedat după ce a câștigat alegerile.

Vizibil emoționați, consilierii județeni au depus, unul câte unul, jurământul. Unii au uitat să mai țină mâna pe Biblie și Constituție.

La final, după investirea consilierilor județeni, Iulian Dumitrescu, la rândul său a depus jurământul, devenind astfel noul președinte al Consiliului Județean Prahova.

De la tribuna sălii Europa de la Palatul Administrativ din Ploiești, a anunțat că, acum, la început de mandat, prioritatea zero este îmbunătățirea condițiilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău