Andrei Volosevici a fost validat primar al Ploieștiului

0

Fost primar al Ploieștiului în mandatul 2008 – 2012, Andrei Volosevici, candidatul PNL, a câștigat detașat alegerile locale din 27 septembrie, situându-se la o distanță considerabilă față de cel de-al doilea candidat. Judecătoria Ploiești a validat mandatul de primar al acestuia.

UPDATE: Judecătoria Ploiești a publicat, vineri, soluția de validare a mandatului primarului Andrei Volosevici.

„Validează alegerea domnului Volosevici Andrei Liviu, candidat din partea Partidului Național Liberal, în funcția de Primar al Municipiului Ploiești, județ Prahova. În temeiul art. 149 alin. 3 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prezenta încheiere se va comunica prefectului Județului Prahova și secretarului general al unității administrativ-teritoriale, în vederea aducerii la cunoștință publică, prin afișarea acesteia la sediu. Cu drept de apel în 2 zile de la aducerea la cunoștință publică. Cererea de apel se depune la Tribunalul Prahova. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, azi 15.10.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1870/2020  15.10.2020”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul instanței.

Știre inițială

Noul primar al Ploieștiului a câștigat detașat alegerile din 27 septembrie, cu 35.611 voturi, respectiv 57,52% din numărul total valabil exprimate.

Citește și: Rezultate finale alegeri locale 2020. Liberalul Andrei Volosevici anunțat, oficial, câștigător al Primăriei Ploiești

Judecătoria Ploiești a validat, joi, mandatul de primar al lui Andrei Volosevici. Decizia instanței urmează să fie comunicată Prefecturii Prahova, iar săptămâna viitoare ar urma să aibă loc ședința în care liberalul Andrei Volosevici va fi învestit în funcție.

Citește și: Andrei Volosevici a câștigat Primăria Ploiești. Prima reacție a viitorului primar VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău