Alegeri locale 2020. Ultima ședință de Consiliu Local Ploiești din mandatul 2016 – 2020

Ploieștenii sunt chemați la urne duminică, 27 septembrie, pentru alegerea viitorului primar și pentru desemnarea componenței Consiliului Local. Până atunci, marți, 22 septembrie, este convocată ultima ședință a Consiliului Local Ploiești din actualul mandat.

Ședința Consiliului Local Ploiești, în mod normal, ar urma să fie ultima din mandatul 2016 – 2020. Asta în cazul în care, pe ultima sută de metri, nu va fi convocată o nouă ședință extraordinară.

Aleșii locali au fost convocați, marți, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi se regăsesc 24 de proiecte de hotărâri.

Pe listă figurează o rectificare de buget la Spitalul de Pediatrie Ploiești, dar și prelungirea, cu două luni, a mandatului administratorilor provizorii de  la RASP în cadrul Consiliului de Administrație.

Aprobarea statului de funcții de la CSM Ploiești, aprobarea rețelei școlare de la Ploiești, precum și aprobarea noilor criterii de acordarea a locuințelor sociale sunt alte trei proiecte de hotărâri incluse pe ordinea de zi.

Duminică, 27 septembrie, ploieștenii sunt chemați la urne pentru alegerea viitorului primar, dar și a componenței Consiliului Local Ploiești. Prin urmare, marți, 22 septembrie, ar urma să fie ultima ședință în actuala formulă, stabilită la alegerile locale din 2016.

Aproape jumătate dintre actualii consilierii locali actuali nu se mai regăsesc pe listele de candidați la alegerile din 27 septembrie 2020,  iar alții nu figurează pe locuri eligibile.

Citește și: Alegeri locale 2020. Aleșii locali care nu se mai regăsesc pe listele de candidați pentru Consiliul Local Ploiești

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596