Pasajul de la Gara de Sud ar putea fi gata de Sf. Nicolae

0

Primăria Ploiești a primit o solicitare din partea constructorului pentru prelungirea termenului de finalizare a pasajului de la Gara de Sud. Ultimul termen vehiculat pentru recepția podului ar putea fi la începutul lunii decembrie 2020.

UPDATE: Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a precizat pentru Observatorulph.ro că solicitarea adresată de constructor, cu privire la amânarea termenului de finalizare, a fost refuzată.

„Termenul de finalizare rămâne 17 septembrie, adică mâine, dată după care Primăria Ploiești va percepe penalități, conform clauzelor contractuale, la valoarea rămasă de executat. Constructorul a solicitat, la finele lunii august, prelungirea termenului de finalizare cu două luni fiind invocate aspecte legate de Covid, însă pe perioada stării de urgență și de alertă municipalitatea a permis derularea lucrărilor. La data de 1 septembrie, cantitatea rămasă de executat era de aproximativ 15 – 20%”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Știre inițială

Podul metalic ridicat la Gara de Sud ar fi trebuit să fie gata pe 16 mai, însă termenul de execuție a fost prelungit, ultima dată anunțată fiind 1 septembrie.

La două săptămâni de la data promisă pentru finalizarea lucrărilor, surse din Primăria Ploiești au precizat pentru Observatorulph.ro că termenul de finalizare ar putea să fie amânat până la începutul lunii decembrie din cauza Covid-19.

Mai în glumă, mai în serios, unii spun că podul ar urma să fie gata de Moș Nicolae, care, oricum este considerat primul moș generos din luna sărbătorilor.

Am încercat să obținem un punct de vedere oficial din partea primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, însă acesta nu a răspuns solicitărilor noastre.

Citește și: Podul ridicat în locul celui de lemn din Ploiești trebuia să fie gata pe 16 mai. Cum a ”strecurat” primarul Dobre un alt termen. VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău