Liftul din parcarea supraterană de pe strada Cuza Vodă din Ploiești a devenit funcțional după cinci ani de la inaugurare

0

La cinci ani de la inaugurare, parcarea supraterană construită în mijlocul străzii Cuza Vodă din Ploiești are în sfârșit un lift funcțional. SGU Ploiești a anunțat că au fost finalizate demersurile administrative legate de documentația necesară funcționării.

Povestea liftului de la parcarea supraterană de pe Cuza Vodă din Ploiești a cunoscut mai multe etape.

La momentul inaugurării, în 2015, autoritățile au invocat numeroase scuze când a venit vorba despre liftul prevăzut pentru parcarea supraterană.

La acea dată, principalul motivul invocat a fost că nu au fost obținute autorizațiile ISCIR, însă trei ani mai târziu se pare că alta a fost problema.

Citește și: Au ”uitat” să pună lift în singura parcare supraterană a Primăriei Ploiești! Șoferii, invitați să facă mișcare 🙂

La cinci ani de la inaugurarea parcării, timp în care cei mai mulți șoferi au preferat să staționeze ilegal în zonă, decât să-și lase mașinile la etajele superioare ale construcției, SGU Ploiești a anunțat că liftul a fost „reintrodus în circuitul public”.

„În urma finalizării demersurilor administrative legate de documentația necesară funcționării, în condiții de siguranță, a liftului din parcarea publică cu plată din strada Cuza Vodă, acesta a fost reintrodus în circuitul public”, a anunțat SGU Ploiești.

Contactat telefonic, Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești a susținut că în toată această perioadă nu a fost vorba de vreo defecțiune tehnică a liftului.

„A fost nevoie de obținerea documentațiilor, respectiv de autorizația ISCIR și de încheierea unui contract de mentenanță cu o firmă specializată, fiind vorba despre un regim special în astfel de situații”, a declarat Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești, societate care a lansat și un apel pentru cetățeni.

„În acest sens, facem apel la cetățeni să utilizeze liftul în mod civilizat și să păstreze curățenia în interiorul acestuia, prin depozitarea gunoiului în recipientele destinate acestui scop”, se arată anunțul făcut de SGU Ploiești.

Foto: sursă – Facebook – SGU Ploiești

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău