Prima ruptură în Consiliul Local Ploiești. Consilierii ALDE nu au mai votat, la braț, cu PSD

1

Ședința Consiliului Local Ploiești, de miercuri, a fost oarecum atipică, având în vedere că dezbaterea a început cu un scandal pe tema finanțării Clubului Sportiv Municipal, disputa dintre consilierii PSD și cei ai ALDE devenind mai mult decât vizibilă.

Pentru prima dată, în ultimii patru ani de mandat, consilierii ALDE nu au fost de acord cu mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi a Consiliului Local. Primul proiect care nu a fost votat de grupul ALDE a vizat prorogarea proiectului de hotărâre de rectificare de la CSM Ploiești. Cei de la ALDE au argumentat că rectificarea de buget este extrem de importantă pentru asigurarea salariilor și indemnizațiilor Clubului.

Dezbaterile controversate au continuat și pe tema altor proiecte aflate pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, devenind din ce în ce mai vizibilă ruptura legată de „parteneriatul” în Consiliul Local care a existat până acum între PSD și ALDE.

Cum la un moment dat s-a ajuns la situația ca toate proiectele aflate pe ordinea de zi să treacă numai cu votul PSD și PNL, consilierul local Gheorghe Sârbu, în glumă, a susținut că presa va pomeni de noua alianță PSD – PNL. Discuția însă s-a încheiat brusc în momentul în care i s-a atras atenția alesului local că „este în direct”.*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Nu vă faceți speranțe inutile,ALDE partidul balama,susținător al PSD,e în etapa de campanie electorală și vor să păcălească și ei(ca PSD-ul) niște pensionari,că stau prost in procente.Au făcut ei ceva in ultimii 4 ani?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău