Scandal la CSM Ploiești. Cheltuieli duble pentru bazele sportive în perioada când au fost închise

0

A fost scandal, astăzi, la ședința Consiliului Local Ploiești pe tema bugetului de la Clubul Sportiv Municipal. Cheltuielile pentru bazele sportive s-au dublat în starea de urgență, când acestea au fost închise.

Discuțiile legate de rectificarea de buget de la CSM Ploiești au fost aprinse la ședința de Consiliu Local, după ce proiectul aflat pe ordinea de zi nu a avut viza de la Comitetul de Coordonare.

Consilierul local Paul Palaș a atras atenția că în lipsa aprobării bugetului, angajații și sportivii riscă să nu-și primească salariile și indemnizațiile, dar și că exista pericolul ca la club să se oprească inclusiv curentul electric.

În replică, președintele de ședință, consilierul local George Botez, a povestit că au fost solicitate mai multe documente de la CSM Ploiești cu privire la cheltuielile efectuate, însă până la această dată nu a fost transmisă nicio explicație.

Mai mult, Botez a precizat că bugetul pentru bazele sportive, prevăzut pentru tot anul a fost de 800.000 de lei, însa s-a constatat că, deși bazele sportive au fost închise în perioada stării de urgență, cheltuielile s-au majorat cu 700.000 de lei.

La rândul său, Paul Palaș a precizat că, de fapt, sume importante din bugetul pe 2020 au acoperit cheltuieli din 2019.

Scandalul cu privire la CSM Ploiești va continua cu siguranță pentru modul în care au fost efectuate cheltuielile.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău