Subiectul legat de mărcile Petrolul, în Consiliul Local

0

După înfrângerea suferită de FC Petrolul, miercuri, pe Ilie Oană, în fața FC Argeș (1 – 2), echipa ploieșteană a pierdut șansa promovării în Liga I. Vestea tristă vine la pachet cu o altă problemă. ACS Petrolul 52 riscă să piardă dreptul de folosință a mărcilor. Subiectul a ajuns, joi, în Consiliul Local Ploiești.

Contractul încheiat cu Primăria Ploiești a fost condiționat de două aspecte: plata mărcilor, pe de o parte, și obiectivul de performanță prin care echipa ploieșteană ar fi trebuit să promoveze în Liga I, pe de altă parte.

Cum acest obiectiv nu a fost îndeplinit, Petrolul ratând orice șansă de promovare după meciul de marți cu FC Argeș, subiectul a ajuns în Consiliul Local.

Consilierul local PNL Gheorghe Sârbu a propus prelungirea contractului cu un an – doi, condiția fiind ca în primul an să promoveze în Liga I, iar în al doilea să figureze în primele opt echipe din Liga I.

La rândul său, însă, consilierul local PSD, av. George Botez, a susținut că a fost deja inițiat un proiect de hotărâre în acest sens, însă abordarea este cu totul diferită, în contextul situației generate de Covid-19.

„Am inițiat proiectul de hotărâre prin care propunem să se renunțe la clauza privind promovarea, ca urmare a situației generate de Covid-19”, a precizat George Botez pentru Observatorulph.ro, precizând că, pentru eliminarea oricăror speculații, marca nu va ajunge la CSM Ploiești.

Consilierul local George Botez a susținut, în ședința Consiliului Local, că „Personal voi insista să nu se mai organizeze la CSM Ploiești o echipă de fotbal seniori, ca să se termine cu toate discuțiile”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău