Caz de Covid-19 la Hale și Piețe. Mai mulți angajați sunt izolați la domiciliu

1

O angajată de la SC Hale și Piețe din Ploiești a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, motiv pentru care mai mulți colegi ai acesteia au fost izolați la domiciliu.

Cazul a apărut, potrivit unor surse din administrația locală, la Registratura SC Hale și Piețe, motiv pentru care mai mulți colegi ai persoanei confirmate pozitiv au fost izolați la domiciliu.

După raportarea cazului la DSP Prahova, la nivelul SC Hale și Piețe au fost dispuse mai multe măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Intrebati salariatii de la Hale si Piete , in special pe cei care intra in contact direct cu persoane din piete , cate masti , manusi dezinfectant si alte materiale de protectie au primit ( pe baza de tabel care sa demonstreze realitatea ) . Nimic , zero …. Cateva fakeuri de masti din panza ordinara , donate de Primarie , prin cateva birouri , o licoare inmultita de zece ori cu apa si cam atat . Va mai mirati ca incep sa cada ca mustele ? informatia este eronata . In trei saptamani au fost trei cazuri de cov 19 la Hale si piete si cativa suspecti . Cine are interes sa ascunda adevarul ? Unde sunt ascunsi cei din conducerea Hale si Piete ? De ceva timp nu ai cu cine purta o discutie . Oare isi iau salariile …?!? Dar ce intrebari pun si eu .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău