Scandal în Consiliul Local după conferința PNL – USR – PLUS. Grupul PSD – ALDE a părăsit sala de ședințe

1

Ședința Consiliului Local Ploiești a fost programată, joi, la ora 12.00, la scurt timp după ce reprezentanții filialelor prahovene PNL și Alianța USR – PLUS au susținut o conferință comună de presă, la sediul Primăriei Ploiești.

Ședința Consiliului Local Ploiești a fost de scurtă durată, având în vedere scandalul izbucnit în jurul conferinței de presă organizate de PNL și Alianța USR-Plus.

După aprobarea a numai două proiecte de hotărâri, consilierii social-democrați au fost primii care au anunțat că, în semn de protest, vor părăsi sala de ședință a Consiliului Local Ploiești. Lor li s-au alăturat și consilierii locali din grupul ALDE.

„În semn de protest pentru faptul că a fost organizată o conferință politică în sediul Primăriei Ploiești, am considerat că, după rezolvarea problemelor urgente ale orașului, să părăsim sala de ședință”, a explicat consilierul local PSD av. George Botez, președintele de ședință al Consiliului Local Ploiești, precizând că, până la viitoarea ședință extraordinară, a solicitat comunicarea prin care cele două formațiuni politice au avut acordul de a organiza conferința în sediul Primăriei Ploiești.

Reamintim faptul că liderii PNL și ai Alianței USR-Plus au organizat, joi, o conferință în care au anunțat viitoarele alianțe pentru alegerile locale.

Citește și: Alianța PNL-USR-PLUS în Prahova. Cum s-au reconfigurat candidaturile pentru alegerile locale

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Astia se cearta pe banii nostri… ce-ar fi ca salariile lor sa fie proportionale cu rezultatele activitatii lor, rezultate concrete, nu vorbe sau promisiuni. Sa munceasca pentru fiecare banut asa cum muncesc majoritatea romanilor.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău