Viceprimarul Cristian Ganea solicită testarea rapidă a angajaților Primăriei Ploiești și din instituțiile subordonate

1

Solicitarea vine după ce, săptămâna trecută, trei angajați din Primăria Ploiești au fost confirmați cu noul virus, iar în prezent mai sunt câteva persoane suspecte.

Contactat telefonic, viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, susține că printr-o astfel de măsură s-ar putea cunoaște „numărul real al persoanelor infectate din cadrul aparatului administrativ”, dat testarea ar fi benefică și pentru a proteja cetățenii municipiului care interacționează cu funcționarii Primăriei.

„Avem colegi din Primăria Ploiești și din instituțiile subordonate infectați cu COVID-19, iar tuturor celor bolnavi le doresc multă sănătate și să treacă cu bine peste această încercare. Voi avea o discuție cu colegii mei, primarul Adrian Dobre și viceprimarul George Pană, pentru a identifica modalitatea prin care putem testa rapid toți angajații Primăriei Ploiești, dar și pe cei din instituțiile subordonate”, susține Ganea, care recomandă purtarea măștii.

„Este o perioadă dificilă, trebuie să fim responsabili și să avem grijă, atât de noi, cât și de cei din jurul nostru!”, precizează viceprimarul pe pagina de Facebook.

Citește și: City managerul și alți doi angajați din Primăria Ploiești, confirmați cu Covid-19

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Numai daca acestia doresc sa fie testati!!! Nu a inviat nici Hitler, nici Ceausescu ca sa ii testati cu forta, cu atat mai mult cu cat cei depistati pozitiv au venit pozitivi din afara institutiei, nu au luat virusul in timpul serviciului!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău