Într-un oraș plin de gunoaie, la Ploiești se propune majorarea tarifelor pentru curățenia străzilor și deszăpezire

7

Cu un buget anual prevăzut în 2020 strict pentru curățenia străzilor și deszăpezire de 16,5 milioane de lei, la Ploiești se propune o nouă majorare a tarifelor. Momentan, autoritățile nu au anunțat care va fi efortul bugetar dacă proiectul va fi aprobat.

Ploieștiul nu este nici de departe un oraș curat. Dovadă o reprezintă numeroasele de sesizări și petiții ale ploieștenilor care, de-a lungul timpului, s-au plâns despre modul în care arată orașul.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești de la finele lunii iulie, figurează, însă, un proiect de hotărâre prin care se propune majorarea tarifelor pentru activitatea de curățenie a străzilor și deszăpezire.

Dacă proiectul va fi aprobat, pentru măturatul manual carosabil, trotuare alei, parcări tariful ar urma să crească de la 21,29 lei fără TVA/1000 mp la 25, 49 de lei fără TVA/1000 mp.

Cea mai mare creștere tarif este prevăzută pentru curățat rigola manual: de la 344,27 lei fără TVA/1000 mp la 432,16 lei fără TVA/1000 mp.

Creșteri substanțiale sunt prevăzute și la deszăpezire. De exemplu, pentru curățat manual gheața, tariful ar urma să crească de la 625,63 lei fără TVA/1000 mp la 790,25 lei fără TVA/1000 mp.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

7 COMENTARII

  1. Care deszăpezire? Poate să curățăm primăria de trântori! Primarul ăsta a luat-o razna! Și dacă nu am Facebook, de ce nu îmi publicați comentariul? Este obligatoriu? Nu vreau să am Facebook!

  2. Cu cat e mai mare mizeria si spaga o sa creasca si tarifele la servicii. Daca a vazut ca nu pateste nimic primarul zero al orasului isi face si mai mult de cap si pentru buzunarul lui si al celor de pe langa el. De cand e acest primar cel mai puturos si habarnist din toti primarii de a lungul timpului nu s a facut nimic bun ci doar a marit serviciile pentru a avea salarii nesimtite. HUO

  3. Pentru populatie a marit tariful in doia ani cu 300 la suta fara ,rusine ,asa a avut gruja de akegatori ,aceasta clica din primaria ploiestiDupa mandatul acestui zis primar ploiestiul e un oras slinos,imbacsit ,dupa chipul si asemanarea celor ce,l conduc.

  4. Tarifele tot cresc mereu iar calitatea serviciilor scade. Eu zic sa urmărească Primăria prin persoanele abilitate felul in care se realizează serviciile : măturarea trotuarelor este ca și inexistenta. Se “plimba matura” pe o porțiune de trotuar de unde se aduna o jumătate de sac de gunoi după care măturătorii se retrag intr-un spațiu cu umbra și își iau “binemeritata” pauza de odihna care durează pana aproape de sfârșitul programului.

  5. Până unde poate merge nesimțirea , tupeul,indolența și dezinteresul? Cel mai mizerabil oraș din România este considerat Ploieștiul.Chiar dl. primar n-a aflat până acuma?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău