Toți elevii din Ploiești vor primi gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Se elimină plafonul de venit al familiei – PROIECT

3

Toți elevii din Ploiești vor beneficia de un abonament lunar gratuit pentru mijloacele de transport în comun. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre care va fi în dezbatere la ședința Consiliului Local Ploiești de la finele lunii iulie.

Proiectul de hotărâre prevede că „elevii cu domiciliul în municipiul Ploiești, din învățământul preuniversitar acreditat/ autorizat de pe raza municipiului Ploiești, beneficiază de gratuitate la transportul public local de călători pe tot parcursul anului calendaristic, adică un abonament nominal lunar la valoare integrală, inclusiv TVA, valabil pe o linie sau pe toate liniile, din a cărui valoare Primăria Municipiului Ploiești va deconta 50%”.

„Până acum, acordarea gratuității pe mijloacele de transport în comun era condiționată de venitul părinților”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești.

Până acum, se acorda gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevii care domiciliau în Ploiești și ale căror familii aveau un venit de 2.364 de lei/lună/ membru de familie.

(foto cu caracter ilustrativ)

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local Ploiești:

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. De ce numai pentru cei cu domiciliul în Ploiești???
    Cei din alta localitate și care dovedesc ca învață în Ploiești, nu contează la voturi.???
    Faceți o treaba buna de la început, dacă nu sa mai terminam cu atâtea favoritisme cu dedicație.

  2. Copilul meu are domiciliul în Ploiești si face naveta in afara orasului si nu a primit niciodată reducere sau gratuitate pe mijloacele de transport în comun.
    Nu mi se pare normal având în vedere că si noi plătim taxe si impozite primăriei din Ploiești .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău