Măsuri dispuse de Primăria Ploiești, după ce trei angajați au fost confirmați cu Covid-19

Primăria Ploiești a anunțat, marți, că au fost dispuse mai multe măsuri după ce trei angajați au fost confirmați cu Covid-19.

Primăria Ploiești a anunțat, marți, că trei angajați ai municipalității au fost confirmați pozitiv Covid-19, precizând că în toate cele trei situații.

Mai mult, municipalitatea a anunțat că persoanele confirmate pozitiv au avut cazuri înregistrate cu Covid-19 în familie.

Salariații care au intrat în contact cu angajații confirmați pozitiv sunt izolați la domiciliu.

Citește și: City managerul și alți doi angajați din Primăria Ploiești, confirmați cu Covid-19

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești asigură comunitatea locală că s-au luat toate măsurile necesare în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul instituției.

În prezent, 3 angajați ai municipalității au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Facem precizarea că, niciunul nu este cu transmitere din interiorul primăriei, persoanele respective având cazuri înregistrate cu COVID-19 în  familie. De asemenea, toți angajații care au intrat în contact cu cei confirmați pozitiv sunt izolați acasă.

Birourile Primăriei Municipiului Ploieşti au fost dezinfectate încă de vineri, 17 iulie a.c., aceste proceduri de dezinfecție derulându-se săptămânal la nivelul instituției noastre.

Municipalitatea ploieșteană colaborează direct Direcţia de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova în vederea monitorizării şi asigurării măsurilor de control ce se impun în vederea prevenirii răspândirii infectării cu  SARSCoV-2.

Am stabilit deja cu directorul D.S.P. Prahova ca personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii confirmaţi ca fiind infectați să fie testat, conform procedurilor agreate împreună cu D.S.P.,  pentru a se izola cât mai repede alte posibile cazuri.

Calmul şi informarea corectă sunt esenţiale în această perioadă, iar măsurile de protecţie individuale ar trebuie să fie respectate de fiecare dintre noi. Primăria Municipiului Ploieşti va funcţiona în continuare şi rămâne deschisă publicului, cu recomandarea ca cetăţenii să se adreseze, pe cât posibil, către administraţia locală prin intermediul mediului online ( www.ploiesti.ro ), situaţia de faţă fiind atent monitorizată de noi împreună cu specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova”, a declarat în acest context primarul Adrian Florin Dobre.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău