SC Coral Impex SRL efectuează servicii de dezinsecție în Ploiești

0

SC Coral Impex SRL a anunțat că va executa servicii de dezinsecție pe domeniul public din municipiul Ploiești.

Serviciile de dezinsecție vor fi executate în baza Acordului Cadru nr. 13029 / 25.06.2018.

Programul activităților de dezinsecție din Ploiești:

– În perioada 15 – 20 iulie 2020 se vor efectua servicii de dezinsecție – combatere capuse pe suprafața domeniului public al Municipiului Ploiești

– În perioada 21 – 29 iulie se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Ploiești.

Produsele insecticide utilizate sunt:

  • Cymina Plus, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
  • Vectobac WG, avand substanta activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;
  • Dimilin 25 WP, avand substanta activa difluorobenzamide, folosit pentru combaterea larvelor;
  • Detral Super, avand substanta activa deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;
  • Biopren 50 LML, avand substanta activa S-metropen, insecticide pentru combaterea larvelor.
  • Deltatim Plus, având substanța activă deltamethrin, tetramethrin, insecticid pentru combaterea căpușelor;

„Suplimentar pot fi utilizate și alte substante avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului”, a precizat SC Coral Impex SRL.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitate.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar.

Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuata în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedică desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

„Vă rugăm ca în perioada menționata să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploiești și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate”, este apelul SC Coral Impex SRL.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău