Primarul Dobre s-a lăudat pe Facebook cu ridicarea foișoarelor unde se vindeau cărți. Reacția ploieștenilor

0

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a postat pe Facebook imagini cu operațiunea de ridicare a foișoarelor din pasajul Nichita Stănescu, unde s-au comercializat cărți în ultimii zece ani.

”Am dispus demontarea și ridicarea foișoarelor din zona pietonală centrală. Spațiul va fi reamenajat integral și va deveni un un loc pentru petrecerea timpului liber. Vreau ca zona centrală să devină una atractivă pentru ploieșteni” a fost mesajul edilului, care a generat peste 200 de comentarii, majoritatea negative.

Iată doar câteva dintre acestea:

Păi da, Ploieștiul oricum are recordul cu orasul cu cele mai multe cârciumi.
După ce că există doar 2 librării în ditamai orașul….

Librăria era inutilă ptr un oraș de cocalari, maneliști și croncani…. este?!?

Mai sunt chioscuri ilegale in fata la BIG si la Gara. Bine ele au autorizatie, dar stau fix pe zona de intervetie. Poate le scoateti si pe acelea.

Frumos ! Ce nevoie avem de carti ?? Mai bine o bere rece, o cafeluta , sa aiba proaspetii si mai vechii someri cum sa-si cheltuiasca agoniseala pe „activitati intelectuale” . Oare pe edilii acestui oras ii mai intereseaza cultura, patrimoniul ploiestean ?? E plin Ploiestiul de terase .

Reamintim că în zona respectivă vor fi amenajate baruri și terase.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău