Mobilierul din zona pietonală Nichita Stănescu din Ploiești a fost ridicat. Explicația SGU Ploiești – FOTO

0

Mobilierul din foișoarele amplasate în zona pietonală Nichita Stănescu din Ploiești a fost ridicat și transportat la unul dintre sediile SGU. Măsura a fost dispusă de către Primăria Ploiești, existând intenția ca aici să fie amenajate cafenele și terase.

Subiectul legat de amenajarea de terase și cafenele, în locul spațiilor destinate pentru vânzarea de cărți, a trezit numeroase comentarii, de-a lungul timpului, din partea ploieștenilor. Asta pentru că nu puțini au fost cei care au criticat decizia aprobată în Consiliul Local de schimbare a destinației.

Pentru a grăbi oarecum lucrurile, după mutarea comercianților de cărți, municipalitatea a organizat și o licitație pentru realizarea unui studiu, având în vedere că, din cauza rețelei pluviale de canalizare, în zonă există interdicția de amplasare pentru construcțiile provizorii și definitive. 

Mai nou a fost dispusă o nouă măsură de Primăria Ploiești, respectiv ridicarea mobilierului din foișoare.

În urma dispoziției municipalității, angajații SGU au intervenit, ieri, pentru demontarea, transportul și depozitarea modulelor amplasate în perimetrul foișoarelor.

Măsura ar fi fost luată după ce s-a constatat că, după mutarea comercianților de cărți, întreaga zonă s-a degradat și s-a transformat într-un WC în aer liber.

„Întregul mobilier, în baza dispoziției emise de municipalitate, a fost demontat și transportat la sediul SGU de pe Mircea cel Bătrân. Spațiile vor fi igienizate”, ne-a declarat Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești.

Foto – Facebook – SGU Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău