Bani pentru deschiderea creșelor și grădinițelor cu program prelungit din Ploiești

0

Rectificarea de buget aprobată, luni, la Ploiești a vizat și alocarea sumelor necesare pentru redeschiderea creșelor și a cinci grădinițe cu program prelungit din Ploiești.

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat, încă de la jumătatea lunii iunie, că părinții care vor să-și trimită copiii la grădiniță sau la creșă pot depune cereri la unitățile de învățământ.

La Ploiești, după lungi discuții, de abia ieri au fost prevăzute, prin rectificarea de buget, sumele necesare pentru redeschiderea grădinițelor cu program prelungit și creșelor.

Asta în condițiile în care, în ultima perioadă, potrivit autorităților locale, pe adresa Primăriei Ploiești, s-au înregistrat mai multe cereri din partea părinților pentru redeschiderea creșelor și a grădinițelor cu program prelungit.

Pe lista pentru a fi redeschise figurează Grădinița nr. 21, Grădinița nr. 32, Grădinița Crai Nou, Grădinița Sfântul Mucenic Minea și Grădinița Licurici.

Suma prevăzută pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru achiziționarea de materiale sanitare, precum și pentru celelalte măsuri de limitare a răspândirii Covid – 19, se cifrează la 143.000 de lei.

În timpul ședinței Consiliului Local nu s-a menționat însă data la care creșele și grădinițele cu program prelungit ar urma să fie deschise.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău