Vine vara, bine-mi pare, dar nesimțirea e-n floare – FOTO

Un cititor ne-a trimis imagini cu un maldăr de gunoi care stă neclintit de vreo săptămână, la colțul străzii Pictor Iscovescu din Ploiești.

În zona Dorobanțu din Ploiești, chiar la colțul străzii Pictor Iscovescu, zace un morman de gunoaie de vreo săptămână.

Nesimțirea celor care l-au aruncat în mijlocul drumului fără ca, prin zona respectivă, să fie vreo pubelă sau vreun tomberon, este oarecum egală cu nesimțirea celor de la Rosal, care trec pe lângă el fără să se deranjeze să-l strângă.

În afara faptului că imaginea este total neplăcută și necorespunzătoare unui municipiu de reședință al județului Prahova, mai punem la socoteală și că, odată cu temperaturile caniculare din aceste zile, se emană și un miros îngrozitor.

“În zona Dorobanțu, la colț pe strada pictor iscovescu, de o săptămână sta gunoiul neridicat și acum a trecut mașina de gunoi fără a-l ridica”, este mesajul care însoțește imaginile trimise de cititorul nostru.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. nici o noutate…zi de zi la intersectia strazilor Gageni cu Alex. Deparateanu se strang tone de gunoaie, la fel zi de zi e cate o masina de gunoi care strange la lopata mizeria aruncata. O intrebare ptr firma care strange gunoiul : Nu ar fi mai usor sa puneti o pubela acolo decat sa luati la lopata zi de zi gunoiul aruncat de „brazilienii” nostri din zona mai sus amintita ?? E mai bine sa tii un om la lopata 2 ore decat sa incarci pubela plina in 3 min si sa pleci mai departe …

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău