Lucrări pe Bulevardul Republicii din Ploiești, în zona unde, în 2019, s-a produs avaria majoră de apă – FOTO

0

La mai bine de un an de la avaria majoră de apă care a afectat mai multe zone din Ploiești, pe Bulevardului Republicii, în apropiere de sensul giratoriu de la Caraiman, au fost demarate noi lucrări.

Avaria s-a produs în luna februarie a anului trecut, iar de atunci autoritățile tot încearcă să găsească o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat.

La acea dată s-a vorbit despre faptul că a fost afectată o conductă situată sub carosabilul de pe Bulevardul Republicii, pe sensul centru – Nord, din apropiere de sensul giratoriu de la Caraiman.

Citește și: Filmul unei avarii majore de apă (ne)anunțate, care a pus pe jar aproximativ 30.000 de ploieșteni – VIDEO

Fix în această zonă, în apropiere de trecerea de pietoni, la mai bine de un an, au avut loc noi decopertări ale asfaltului, care afectează atât spațiul verde, trotuarul, dar și o parte din prima bandă de pe Bulevardul Republicii.

Citește și: Expertiză pe Bulevardul Republicii, în zona unde a avut loc avaria de apă. Sub carosabil au apărut „caverne” – VIDEO

Lucrările au fost anunțate încă de anul trecut, când autoritățile au susținut că sub carosabil au fost descoperite „o serie de caverne”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău