Licitația privind deplasarea angajaților Primăriei Ploiești la Lisabona, anulată pe ultim moment – foto-document

10 angajați din Primăria Ploiești urmau să plece la Lisabona pentru un schimb de experiență. În ultimul moment licitația a fost anulată pe motiv că trebuie refăcut caietul de sarcini.

Anunțul cu privire la anularea licitației pentru desemnarea operatorului care se va ocupa de asigurarea serviciilor necesare deplasării a fost postat pe site-ul Primăriei Ploiești, justificarea fiind că se impune „necesitatea modificării substanțiale a caietului de sarcini”.

Primăria Ploiești a scos la licitație serviciile pentru „vizita de studiu în vederea îmbunătățirii capacității personalului propriu de a implementa în mod eficient și transparent sistemele online”.

Conform primului anunț de licitație, valoarea achiziției este 89.369 lei cu TVA, respectiv 75.100 lei fără TVA, bani care vor fi asigurați prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Citește și: Reacția ploieștenilor cu privire la deplasarea angajaților Primăriei la Lisabona: „Să meargă la Oradea, Timișoara și Cluj într-un schimb de experiență! Nu să facă turism”

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Asta inseamna sa fii privilegiat, nu somaj tehnic, nu reduceri de cheltuieli. Maine. poimaine o sa vedem ca s-au marit salariile pentru nu stiu ce motiv.
    Clar NU o sa mai votez PSD sau PNL.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău