Primăria Ploiești anunță, din nou, oprirea circulației în zona pasajului de la ieșirea din Ploiești spre DN72. Prima dată nu au demarat lucrările

0

La o săptămână după a a precizat că se vor institui restricții de circulație la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște – DN72, Primăria Ploiești revine cu un nou anunț referitor la oprirea circulației în zonă pentru efectuarea unor lucrări de întreținere la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Primul anunț cu privire la restricțiile de circulație a fost săptămâna trecută, însă conducătorii care au trecut prin zonă au avut parte de o surpriză. Circulația nu a mai fost sistată, pe motiv că nu au demarat lucrările.

Mai nou, însă, municipalitatea revine și recomandă cetățenilor „să evite circulația în zona de ieșire din Ploiești spre Târgoviște – DN72, deoarece, în această perioadă, se vor desfășura lucrări de întreținere/reparații, inclusiv rosturi de dilatație, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino”.

Dacă inițial termenul de finalizare al lucrărilor era 30 mai, acum nici măcar data la care se vor finaliza lucrările nu a mai fost comunicată de municipalitate.

Anunțul Primăriei Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcţia Tehnic, Investiţii, reaminteşte cetăţenilor să evite circulaţia în zona de ieşire din Ploieşti spre Târgovişte – DN72, deoarece, în această perioadă, se vor desfăşura lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Astfel, pe perioada lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), iar, în acest context, se vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:

  • pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dr. şi spre Braşov până la km 63+675 dr., se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
  • Pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti.

Facem precizarea că, pentru restricţiile de trafic menţionate s-a întocmit Managementul de Trafic care a fost avizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. şi de Biroul Poliţiei Rutiere a Municipiului Ploieşti.

Municipalitatea îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte cetățenilor pentru înţelegere.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău