Au început lucrările la Centrul de Radioterapie cu Energii Înalte de la Ploiești – FOTO

0

Noul Laborator de Radioterapie cu Energii Înalte va fi construit la Spitalul Municipal Ploiești, singura unitate medicală din Prahova care are în structură o secție pentru tratarea pacienților cu afecțiuni oncologice.

După obținerea avizului de securitate la incendiu, municipalitatea ploieșteană a predat, săptămâna trecută, amplasamentul pentru demararea lucrărilor, iar aici au fost deja efectuate primele săpături.

„A fost efectuată, săptămâna trecută, predarea amplasamentului pentru noul Laborator de Radioterapie cu Energii Înalte de la Spitalul Municipal Ploiești, iar în zonă a fost deschis șantierul”, a precizat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

Citește și: Centrul de radioterapie cu energii înalte de la Ploiești: buncăre, simulator cu cameră de comandă, săli de așteptare și spații bistro-cafe

Prin realizarea Centrului, la Ploiești vor putea fi tratați de cancer aproximativ 2.000 de pacienți/an, persoane care în prezent fac naveta către marile centre universitare din țară, care dispun de aparatura necesară în vederea oferirii serviciilor medicale oncologice.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău