Stadionul Ilie Oană riscă să rămână fără bănci de rezervă, scaune, instalație de sonorizare și sistem video de supraveghere

Povestea legată de scoaterea la licitație a unor bunuri de la Stadionul Ilie Oană datează încă din 2016, când Fotbal Club Petrolul SA a intrat în faliment, la un an de la declararea insolvenței. La patru ani de la acea dată, municipalitatea de abia acum pare să se îngrijoreze de situație.

Mai multe obiecte de mobilier din loje, de la canapele, dulapuri și cuiere, dar inclusiv scaune și mese, 50% din instalația de sonorizare, tabloul electric de la Peluza 1, iluminatul ambiental de la stadion, precum și tabela electronică de la casa de bilete, sistemul de supraveghere a tribunelor și sistemul de sonorizare sunt numai câteva bunuri care urmau să fie scoase la licitație la nivelul anului 2019.

Citește și: Stadionul „Ilie Oană” ar putea să rămână fără bănci de rezervă, tabelă și sistem de sonorizare. Bunurile au fost scoase la licitație

Bunurile de la Stadionul Ilie Oană au fost scoase la licitație anul trecut când adunarea creditorilor a solicitat continuarea demersurilor de valorificare a acestora.

La acea dată lichidatorul judiciar a transmis o adresă către municipalitate, în eventualitatea în care aceasta ar fi interesată să achiziționeze.

Surpriză, însă! Chiar dacă prețul de evaluare al bunurilor era redus cu 50%, iar suma totală era de aproximativ 112.000 de lei fără TVA, municipalitatea nu s-a grăbit să facă niciun demers, pe motiv că existau o serie de neclarități, inclusiv legate de achiziționarea unor bunuri „la mâna a doua”.

Subiectul va fi repus pe tapet în ședința Consiliului Local Ploiești din data de 29 aprilie, când va fi prezentată o informare pe această temă.

Cert este că pentru omologare, Stadionul Ilie Oană, aflat în administrarea CSM Ploiești, are nevoie de aceste bunuri, asta în condițiile în care aici se desfășoară în mod normal competiții din Liga I și Liga II.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău