Măștile de protecție în Prahova sunt obligatorii, dar cei care nu le poartă nu pot fi amendați

1
masca_0.jpg

Măștile de protecție au devenit obligatorii în spațiile publice din Prahova, începând de astăzi, 10 aprilie. Cei care nu le poartă nu pot fi amendați decât în situația în care primăria de domiciliu le-a distribuit gratuit locuitorilor.

Comunicatul Prefecturii Prahova:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Prahova, sub conducerea domnului prefect Cristian Ionescu, a aprobat în ședința de marți, 7 aprilie, ca purtarea măștilor de protecție să devină obligatorie în spațiile publice din județul nostru, sub rezerva asigurării de către autoritățile administrației publice locale a necesarului de astfel de materiale.

Conform Hotărârii C.J.S.U nr.27/07.04.2020, decizia a fost luată ca măsură specifică pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în special de către persoanele asimptomatice (care nu prezintă simptome, nu cunosc că sunt infectate, dar care pot transmite virusul altor persoane cu care intră în contact).

Pe fondul crizei de măști, nu este obligatoriu ca acestea să fie exclusiv măşti medicale.

Se pot folosi eşarfe, măşti din material textil dens sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura.

Purtarea lor este obligatorie pentru persoanele care se află în următoarele situații:

–        se deplasează pe raza județului Prahova, în special cu mijloace de transport în comun;

–        se află în spații publice (instituții publice, spații comerciale, piețe agroalimentare, gări, autogări etc.);

–      în cazul deplasărilor scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, pentru nevoile animalelor de companie/domestice, indiferent de loc – străzi, parcuri.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua, oare cand ne vom trezi si vom realiza toata mascarada asta ? cand o sa cautam adevarul dincolo de aparente si de manipulare ? Eu incep aici cu dovezi, stiinta si logica,cu regula de 3 simpla, stire cu video pe canalul x ca in Bucuresti au adus un aparat dezinfectant Ultra Performant, cu ultraviolete ( ultraviolete sunt si razele solare ) ele omoara 99.9% din bacterii,fungi, virusi, etc. Si ei dau cu „dezinfectant” pe strazi cand nu este pic de nor pe cer.
  Mortii pe „sursa” oficiala ro unde sunt scrise decele de covid unele cu detaliu, altele nu, mai peste 80% toti aveau probleme de sanatate in stari critice, cancere in faze terminale, HTA, s.a.m.d. Deci acesti infectati cu covid au murit din alte motive si sunt trecuti ca morti covid, pe langa alti oameni care saracii chiar mor de la acest virus care aparent acum vorbesc sf-uri pare a fi pus strategic ici-colo si unii nevinovati super sanatosi trag pentru asa zisa „pandemie” .
  Acum incep cu alt fapt mai din anul Octombrie 2019 pe cand W.H.O a organizat o simulare de pandemie care este si pe youtube (event 201) unde acestia ilau invitat fosti si actuali directori ai sanatatii globale, vice presedinti ai UN, director ai SPGH, s.a.m.d. Daca vreti sa vedeti titlurile lor cautati pe internet : event 201 dupa la sectiunea players, si in acea simulare descrie pasii exacti care se intampla acum. 3-4 luni mai tarziu pe cand „epidemia” era China, tot acesti oameni care „au prevestit ca o sa vina o pandemie de gripa care te omoara” au declarat oficial ca zborurile nu trebuiesc intrerupte si tarile nu trebuie sa-si inchida granitele. O luna si ceva mai tarziu dupa declaratia aceasta, pe cand fiecare tara anunta cazuri de acest virus, apar iar acesti oameni care detin situl unde te uiti sa vezi cati mor si cati infectati sunt in lume, ca toate tarile trebuie sa intrerupa zborurile si sa ia masuri.
  De ce in unele tari care au de zeci si mii de ori mai multe cazuri de infectati si decese se iau masuri mai omenesti ( ca aia sunt prosti si etc, aia au si noi nu, nu, noi tacem, luam amenzi si lingem bocancii celor care ne conduc ) nu zic ca virusul este fictiune, cei nevinovati care au fost infectati trag greul pentru aceasta „mascarada”.
  Acum cateva zile am dat peste surse oficiale din italia unde aratau cati morti au avut in anii precedenti, ghici ce numarul mortilor era de 2 ori chiar 3 ori mai mare in anii precedenti.
  Nu instig lumea sa nu poarte masti si sa nu stea in casa, respectati ordonantele militare.
  Tare as vrea sa ma insel in toata mascarada asta si ca tot ce am zis sa fie inventat, dar sursele si dovezile sunt destule pentru cei care au un VPN si doresc sa vada informatii reale inafara de ratigul dupa tv, youtube, s.a.m.d.

  Va rog sa nu credeti nimic din ce am zis ci doar sa cautati cu rabdare adevarul.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău