Consiliul Județean Prahova solicită transformarea Spitalul CFR în unitate specială pentru pacienții cu Covid-19

3
5697

Consiliul Județean Prahova a transmis mai multe adrese către autoritățile naționale prin care solicită transformarea Spitalului CFR din Ploiești în unitatea medicală specializată strict în tratarea pacienților cu Covid – 19.

Cererea Consiliului Județean Prahova a fost transmisă către mai multe ministere implicate în gestionarea situației legate de noul coronavirus.

„Am transmis solicitarea către mai multe ministere, inclusiv la Comitetul Național pentru Situații de Urgență, în ideea de a transforma Spitalul CFR în unitate special dedicată pentru tratarea pacienților cu Covid-19. Intenționăm, dacă o astfel de cerere va fi aprobată, să mutăm inclusiv pacienții suspecți de Covid – 19 de la Secția de Boli Infecțioase la Spitalul CFR, astfel încât la Spitalul Județean Ploiești să fie rezolvate celelalte urgențe. Spitalul CFR are aparatură și personal bine pregătit, iar noi am putea veni cu un sprijin suplimentar. Nu este vorba despre preluarea în administrare a Spitalului CFR, ci doar de rezolvarea unei situații pe perioada stării de urgență”, a declarat pentru Observatorulph.ro Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

În prezent, persoanele suspecte de Covid-19 sunt transportate la Secția de Boli Infecțioase. În caz de confirmare a virusului, pacienții sunt transferați la spitale din București.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

 1. Aveam si noi un spital mai spalat, cu personal excelent pregatit, iar tembelii de la CJ vor sa-l nenoroceasca. Dece nu fac o sectie speciala la Spitalul Judetean? Demult s-au pus ochii pe Spitalul CFR. Sunt interese dubioase, cu kippa.

 2. De cand asteapta momentul acest individ incompetent si rau voitor!
  Singurul spital din oras care nu s-a supus mafiei locale si care isi face treaba corect si profesionist e din nou amenintat!
  Daca nu poate sa supuna atunci vrea sa distruga tot acest individ .Ar vrea sa plece medicii sau….sa-i infecteze astfel incat sa poata ulterior sa isi impuna influenta si aici!
  De ce nu incearca sa amenajeze la spitalul Movila corturi mobile ca oricum vine vara si unde exista oricum personal calificat ce poate gestiona aceasta nenorocire cu riscuri mult mai mici ?
  DE CE? E simplu Nici nu vrea si nici nu poate ! Nici macar acum cand toata lumea e crizata de aceasta boala nebuna nu vrea sa renunte la RAZBUNARE fata de cei care nu fac pe plac mafiei locale.
  RUSINE Toader!RUSINE CJ Prahova!

 3. Spitalul CF Ploiesti are aparatura si oameni bine pregatiti pentru ca are Manager de calitate domnilor, iar angajarile le-a facut pe bune, cu oameni competenti , fara sa pretinda vre-o atentie… Ati auzit domnule manager de la SJU Ploiesti si domnule Presedinte al CJ Prahova ? Voi cereti ca Spitalul Cf Ploiesti sa preia cazurile de COVID ca sa va protejati beizadelele angajate pe pile de catre voi si sa nu vi se dea pe fata incompetenta… Nu ma puneti in situatia de a da si nume si date concrete… Spagara aia de fosta Ministra a Sanatatii avea cunostinta de mizeriile pe care le faceti voi la SJU pentru ca i-au fost aduse la cunostinta de diferite persoane prin petitiile adresate, insa spagara cum e si aia (dovedita cu acte in regula) nu a interesat-o pentru ca avea aceleasi apucaturi ca si voi… DNA Prahova mai ocupati-va si de cazuri de astea nu numai de alea care va propulseaza in postura de institutie de reprimare politica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here