Polițiștii locali au prins măgarul lăsat liber pe străzile din Ploiești – FOTO

0
magar-ploiesti-zona-vest_572f8.jpg

magar-ploiesti-zona-vest_572f8.jpg

Măgarul s-a plimbat liber pe străzile Ploieștiului, spre amuzamentul celor care au reușit să surprindă imagini cu animalul în mai multe zone ale municipiului. 

UPDATE: Potrivit reprezentanților DSVSA Prahova, „măgarul va fi transportat cu o remorcă la adăpost, unde se va verifica dacă animalul este microcipat, în vederea identificării proprietarului. Dacă animalul nu este revendicat va rămâne în custodia adăpostului Bucov”

Mai mulți ploieșteni au surprins imagini cu măgarul care circula pe străzile din Ploiești. Mai întâi, animalul a fost zărit în zona centrală, iar apoi pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Citește și: VIDEO: Acum știm cine făcea măgării în Primăria Ploiești

Într-un final, polițiștii locali au reușit să-l captureze pe animal, în zona Cioceanu, la intersecția străzilor Domnișori cu Eroilor.

„Mai mulți ploieșteni ne-au semnalat prezența animalului, care a fost localizat în zona Cioceanu, respectiv în zona intersecției străzilor Domnișori cu Eroilor . Polițiștii locali au solicitat intervenția celor de la Parcul Memorial Constantin Stere, dar și a medicilor de la DSVSA Prahova. Urmează să fie identificat proprietarul animalului, în cazul în care animalul are CIP. Potrivit Legii 61/1991 (art. 2, pct. 17), lăsarea în libertate sau fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei”, a declarat Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești.

magar-parc-strada-eroilor-ploiesti_e8290.jpg

magar-ploiesti_c4ea7.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău