deplasare-chisinau-consilieri-psd_f22d7.jpg

Deplasarea la Târgul de Turism „Tourism, Leisure, Hotels” de la Chișinău are loc în perioada 13 - 16 februarie, iar pe lista de participanți figurează cinci consilieri PSD, după ce aleșii de la ALDE, PNL și PMP au refuzat să facă nominalizări.

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local a trezit numeroase discuții, având în vedere că inițial nu a avut viză de legalitate, pe motiv că momentan nu a fost aprobat bugetul local, iar în propunerea aflată în dezbatere se precizează clar că în acest an nu vor fi prevăzute fonduri pentru deplasări peste hotare.

Numai că, în timpul ședinței a fost găsită o soluție, în sensul că la momentul aprobării bugetului să fie prevăzute fonduri, iar până atunci totul să se raporteze la 1/12 din cheltuielile aferente anului trecut. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa că, fără să se precizeze măcar estimativ cât ar costa deplasarea, cinci consilieri de la PSD au fost nominalizați să facă parte din delegație. Este vorba despre Alina Sorescu, Sanda Dragulea, Andrei Gheorghe, Robert Vîscan și Gabriel Minea.

Grupurile PNL, ALDE și PMP au refuzat să facă propuneri. Proiectul a trecut însă cu 23 de voturi „pentru”. Momentan nu s-a menționat niciun moment oportunitatea unei astfel de deplasări.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg