concurs-secretar-general-ploiesti-rezultate_196f6.jpg

Concursul organizat la Primăria Ploiești pentru funcția de secretar general al municipiului s-a finalizat, însă nicio persoană nu a fost desemnată câștigătoare, în ciuda faptului că la prima etapă au fost declarate admise patru dosare de candidatură.

Ultima probă a concursului pentru ocuparea postului de secretar general al municipiului Ploiești a avut loc pe 4 februarie, însă, surprinzător, la examen s-a prezentat numai unul dintre cei patru candidați ale căror dosare au fost admise.

Citește și: Concurență pentru unul dintre cele mai bine plătite posturi din Primăria Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit site-ului ploiești.ro, secțiunea cariera, trei dintre candidați nu s-au mai prezentat pentru susținerea examenului scris, iar cel de-al patrulea a obținut numai 17 puncte, fiind declarat respins. 

Considerat unul dintre cele mai bine remunerate posturi din administrația locală, cu 13.728 de lei /lună/brut, funcția de secretar al municipiului Ploiești este declarată vacantă la Ploiești de mai mulți ani, aceasta fiind ocupată, de-a lungul timpului prin detașare, pe rând, de mai mulți juriști ai municipalității, fapt care a generat numeroase discuții în Consiliul Local Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg