aplicatie-telefonul-mobil_b6f22.jpg

Lansarea aplicației pe telefon pentru plata taxelor și impozitelor locale se pare că are mulți adepți la Ploiești. În nici o săptămână, peste 1.000 de ploieșteni au solicitat accesul la aplicația pe telefonul mobil și au fost realizate deja plăți.

Aplicația pe telefonul mobil pentru plata taxelor și impozitelor locale de la Ploiești a devenit operațională la sfârșitul lunii ianuarie, iar de atunci peste 1.000 de ploieșteni au solicitat username și parolă.

 În secțiunea telefonului Magazin Play, aplicația Serviciului Public Finanțe Locale se numește „impozite și taxe locale Ploiesti”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În primele zile de la lansarea aplicației, 650 de persoane au solicitat înregistrarea, însă numărul acestora a crescut și în zilele următoare.

Citește și: Aplicație pe telefonul mobil pentru plata taxelor și impozitelor locale, la Ploiești

„Peste 1.000 de ploieșteni au solicitat și au primit username și parolă pentru accesul la aplicația pe telefonul mobil, iar până la această dată 80 au efectuat deja plăți”, a precizat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești. 

Prin intermediul aplicației pe telefon, în numai trei zile de la lansare, s-au încasat suma de 10.760 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg