controale-mijloace-auto_42e78.jpg

Controalele polițiștilor locali în mijloacele de transport în comun din Ploiești s-au soldat cu zeci de amenzi. Primii care au fost sancționați au fost cei care nu aveau bilet, dar și cei care aveau haine urât mirositoare, precum și cei care au consumat alcool sau aveau bagaje voluminoase.

Polițiștii locali au aplicat 22 de amenzi în mijloacele de transport în comun din Ploiești. Primii care au fost sancționați au fost cei care au fost depistați fără bilet.

Citește și: Controale în autobuzele TCE. Ploieștenii care miros urât, care înjură sau au un comportament violent vor fi amendați

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele 22 sancțiuni au fost acordate pentru lipsa biletului de călătorie, pentru consumul de alcool (pe traseele 101 și 5), dar și pentru haine urât mirositoare, precum și pentru bagajele voluminoase și pentru că deranjau alți călători (pe traseul 30).  

Astfel de controale vor fi efectuate și în perioada imediat următoare, acțiunile vizând în principal asigurarea unui climat de ordine și siguranță în mijloacele de transport în comun.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg