Finanțare europeană pentru ambulatoriile de la Maternitatea din Ploiești și de la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte – VIDEO

0
contracte-finantare-prahova_b4695.jpg

contracte-finantare-prahova_b4695.jpg

Consiliul Județean Prahova a reușit să atragă finanțare europeană pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești, unde va fi reabilitat și extins ambulatoriul. Tot cu bani europeni va fi dotat cu aparatură modernă ambulatoriul de la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte. Contractele de finanțare au fost semnate, ieri, la Consiliul Județean Prahova.

Proiectul de la Maternitatea Ploiești vizează extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat.  Valoarea totală este de 7.495.361,73 lei, din care contribuția de la bugetul județului este de 149.907,23 lei. Asistența financiară nerambursabilă are o valoare de 7.345.454,50 lei.

„Lucrările propuse în proiect vor asigura condițiile optime de desfășurare a activității medicale din cadrul Ambulatorului integrat: crearea unui flux medical optim, care să fluidizeze activitatea, reducerea timpilor de așteptare, precum și reducerea numărului de redirecționări ale pacienților”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Cât privește contractul de finanțare pentru proiectul privind dotarea ambulatoriului de specialitate din Vălenii de Munte are o valoare totală de 8.197.076, 69 de lei, iar perioada de implementare este de 5 luni.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău