Concurență pentru unul dintre cele mai bine plătite posturi din Primăria Ploiești

0
concurs-secretar-general-ploiesti_4bd4d.jpg

concurs-secretar-general-ploiesti_4bd4d.jpg

Patru persoane au fost declarate admise, în prima etapă, pentru postul de secretar general al Ploieștiului, având în vedere că funcția se numără pe locul trei într-un top al celor mai mari salarii la nivelul administrației locale.

Cea mai mare indemnizație din administrația locală este încasată de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre (18. 270 lei/lună/brut), iar pe locul al doilea figurează viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, fiecare cu un venit de 16.640 lei/lună/brut.

În topul celor mai mari salarii din administrația locală, pe locul al treilea se situează cel al secretarului general, care este remunerat cu 13.728 de lei /lună/brut. Prin urmare este explicabilă concurența pentru ocuparea unui astfel de post.

Funcția de secretar general al Primăriei Ploiești a fost scoasă la concurs, pentru a patra oară, în ultimul an, iar de data aceasta șase persoane și-au depus dosarele.

Patru persoane au fost declarate admise la prima probă, cea de selecție a dosarelor, iar astăzi, de la ora 10.00, este programată proba scrisă.

Față de ultimul concurs organizat pentru acest post, de data aceasta, nicio persoană declarată admisă, în primă fază, nu și-a mai desfășurat activitatea, până acum, în cadrul Primăriei Ploiești.

La prima etapă a concursului au fost admise dosarele depuse de Constantin Ciprian Barbu, Nicoleta Corina Constantin, Auraș Mihăiță Cucu și Gheorghe Marius Șerban.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău