concurs-secretar-general-ploiesti_4bd4d.jpg

Patru persoane au fost declarate admise, în prima etapă, pentru postul de secretar general al Ploieștiului, având în vedere că funcția se numără pe locul trei într-un top al celor mai mari salarii la nivelul administrației locale.

Cea mai mare indemnizație din administrația locală este încasată de primarul Ploieștiului, Adrian Dobre (18. 270 lei/lună/brut), iar pe locul al doilea figurează viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, fiecare cu un venit de 16.640 lei/lună/brut.

În topul celor mai mari salarii din administrația locală, pe locul al treilea se situează cel al secretarului general, care este remunerat cu 13.728 de lei /lună/brut. Prin urmare este explicabilă concurența pentru ocuparea unui astfel de post.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Funcția de secretar general al Primăriei Ploiești a fost scoasă la concurs, pentru a patra oară, în ultimul an, iar de data aceasta șase persoane și-au depus dosarele.

Patru persoane au fost declarate admise la prima probă, cea de selecție a dosarelor, iar astăzi, de la ora 10.00, este programată proba scrisă.

Față de ultimul concurs organizat pentru acest post, de data aceasta, nicio persoană declarată admisă, în primă fază, nu și-a mai desfășurat activitatea, până acum, în cadrul Primăriei Ploiești.

La prima etapă a concursului au fost admise dosarele depuse de Constantin Ciprian Barbu, Nicoleta Corina Constantin, Auraș Mihăiță Cucu și Gheorghe Marius Șerban.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg