Bună ziua, domnule Voinea! Două lucrări ați ”păstorit” în Ploiești, ambele praf

0
3e5adfd0-c044-4f47-a087-7977f6e53d7b_9ca88.jpg

3e5adfd0-c044-4f47-a087-7977f6e53d7b_9ca88.jpg

Ultimele ”minuni administrative” ale Ploieștiului au la origini același autor. Se numește Voinea… Bogdan Voinea, angajat al Primăriei Municipiului Ploiești, responsabil cu semaforizarea.

Prima minune tehnico-administrativă este semaforizarea intersecției de la Lămâița, pe Șoseaua Vestului. Nu era o intersecție în care să se producă accidente și tocmai de aceea nici nu mai funcționau de multă vreme. Ba chiar se circula fluent, asta până când domnului Voinea i-a venit ideea să repună în funcțiune semafoarele.

Drept urmare, pe Șoseaua Vestului, la Lămâița, cozile formate i-au exasperat pe șoferi. A doua zi, a fost luată decizia trecerii lor pe galben intermitent. Detalii, imagini și reacțiile șoferilor AICI.  În prima zi a acestei săptămâni semafoarele au fost repuse în funcțiune. Ce credeți? Din nou, cozi…

Între timp, Voinea cel cu semaforizarea și-a descoperit și veleitățile de controlor marcaje rutiere. Mai mult decât atât, viceprimarul Cristian Ganea s-a lăudat cu o adevărată operă de artă, în stil Picasso, care a devenit subiectul celor mai acide glume din partea ploieștenilor. Detalii AICI și în video la finalul textului.

Acum, când domnul Voinea trebuie să facă recepția lucrărilor, gurile din Primăria Ploiești, presupus a fi rele, nici nu vor să știe cum va semna procesele verbale pentru intersecția unde nu erau necesare semafoare și pentru cele mai strâmbe linii ”drepte”. De exemplu, angajații SGU care nu ar trebui lăsați cu vopseaua prin oraș, ci cel mult cu creta prin curtea instituției, nu au știut că nu pot da cu o vopsea de slabă calitate (alta decît cea din caietul de sarcini) peste un mastic scump, aplicat pe asfalt în urmă cu o lună. Nici vopseaua nu se întărește după 3 zile, nici masticul nu mai e bun de nimic, poate doar dacă vreți să îl luați pe roțile mașinilor.

La final, la capitolul curiozități irelevante, o întrebare: cum se numește singurul angajat din primărie, care nu a luat examenul de promovare, caz unic de la Radu Stanian și până astăzi? Premiul: o cutie cu acuarele albe, roșii, galbene și verzi.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău