autobuz-tce_ee87a.jpg

Poliția Locală Ploiești a anunțat un set de măsuri pentru sancționarea celor care au un comportament antisocial în mijloacele de transport în comun din Ploiești, fiind vizate în special traseele unde au avut loc incidente. Ploieștenii care miros urât, care înjură sau au un comportament violent ar urma să fie sancționați. Reacțiile nu au întârziat să apară. 

De mai mulți ani, la Ploiești, este în vigoare un regulament care vizează inclusiv sancționarea celor care au un comportament inadecvat în mijloacele de transport în comun. Numai că, prezența polițiștilor locali în autobuzele TCE nu prea se făcea simțită.

Poliția Locală Ploiești a anunțat demararea mai multor controale pe traseele 2, 32, 30, 5, 7, 40, 101, 102, 104 , precum și pe 444, dar și în capetele de stații, acolo unde au existat, de-a lungul timpului, și incidente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Controale în autobuzele TCE. Ploieștenii care miros urât, care înjură sau au un comportament violent vor fi amendați

Sunt vizați în special Ploieștenii care miros urât, care înjură sau au un comportament violent vor fi amendați.

Citește și: Călători TCE, amendați pentru că aveau haine care miroseau urât

Reacția ploieștenilor nu s-a lăsat așteptată. Părerile sunt împărțite cu privire la o astfel de măsură. Pe pagina de Facebook a Observatorulph.ro, cei mai mulți și-ar dori ca aceste controale să fie efectuate în special seara. Pe de altă parte, cititorii Observatorulph.ro cred că verificările ar trebui să includă inclusiv condițiile de transport.

Asta pentru că, spun oamenii, cele multe dintre mijloacele de transport în comun au o vechime considerabilă și sunt într-o stare jalnică.

controale-tce_fc5a4.jpg

reactoe-controale-tce_2dbf9.jpg

nemultumiri_6279c.jpg

reacții-control_86d3d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg