impozite-ploiesti-telefon_de77c.jpg

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a anunțat faptul că a fost implementată aplicația pe telefonul mobil, momentan pentru android, pe baza căreia pot fi achitate impozitele și taxele locale datorate la bugetul local al municipiului.

În secțiunea telefonului Magazin Play, aplicația Serviciului Public Finanțe Locale se numește „impozite și taxe locale Ploiesti”.

„În vederea asigurării de măsuri de siguranță suplimentare, userul și parola necesare pentru a putea accesa aplicația se obțin prin apăsarea butonului "Vreau Cont " pe care îl găsiți în interfața aplicației”, se precizează în comunicatul SPFL Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Solicitarea user-ului și a parolei va ajunge la salariații noștri, care va vor transmite, în maxim treizeci de minute un mesaj în care sunt inserate datele necesare conectării”, a precizat Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești.

Dacă solicitarea din partea ploieștenilor este efectuată după orele de program ale instituției, comunicarea user-ului și a parolei va avea loc a doua zi, la prima oră.

„După autentificare, aveți posibilitatea atât de a vizualiza situația patrimonială ( accesare buton " bunuri deținute " ), cât și de a achita efectiv obligațiile fiscale ( prin accesarea butonului " plată obligatii " ). Pentru detalii, puteți accesa butonul " contact ". Comisionul aferent tranzacției este suportat de către municipiul Ploiești. Confirmarea plății se face în condițiile tuturor plăților efectuate în mediul online”, se mai arată comunicatul SPFL Ploiești.

Începând cu jumătatea lunii februarie, potrivit SPFL, aceasta aplicație va fi disponibila și în IOS ( pentru iPhone ).

Foto sursă - Facebook - SPFL Ploiesti

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg