Buget mai mic, în 2020, la Ploiești, pentru reparații în școli, pentru spitale și pentru cabinetele școlare

0
primaria-ploiesti-buget-scoli-spitale_b62ee.jpg

primaria-ploiesti-buget-scoli-spitale_b62ee.jpg

Chiar dacă se vorbește despre o creștere a bugetului local de la Ploiești, în 2020, cu aproape 200 milioane de lei, proiectul aflat în dezbatere publică prevede sume mai mici pentru reparațiile efectuate în școli, pentru cele două spitale și pentru cabinetele școlare.

Suma prevăzută anul acesta pentru repararea școlilor este de 1,1 milioane de lei, față de aproape 1,3 milioane de lei cât a fost execuția pentru acest capitol la finele anului trecut.

Sume mai mici față de anul trecut sunt prevăzute și pentru cele două unități medicale din subordinea Consiliului Local, respectiv Spitalul de Pediatrie Ploiești și Spitalul Municipal Ploiești, bugetul alocat la capitolul funcționare este de 357.000 de lei față de 418.000 lei în 2019.

Citește și: Paradox la Primăria Ploiești: 29 de milioane lei pentru salarii, 2 milioane lei pentru reparații străzi

Proiectul de buget prevede, la Capitolul bunuri și servicii pentru cabinetele medicale din școli suma alocată este de 127.000 de lei față de 147.000 de lei, 

Tot la Capitolul Sănătate, pentru secțiunea de dezvoltare pentru spitale, suma a fost redusă cu mult peste jumătate față de anul trecut.

Astfel, dacă anul trecut, municipalitatea a alocat peste 3 milioane de lei pentru ambele spitale, anul acesta suma prevăzută este de numai 1,1 milioane de lei strict pentru Spitalul Municipal.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău