lift-palatul-administrativ-ploiesti_5183f.jpg

Incidentul s-ar fi produs după ce unul dintre cabluri s-ar fi rupt. Din fericire, la momentul producerii accidentului nicio persoană nu se afla în lift. 

UPDATE: Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, susține că de fapt a fost o alarmă, moment în care liftul s-a blocat. 

„Administratorul clădirii nu știe despre un astfel de incident. A fost o alarmă, moment în care liftul s-a blocat, timp de un minut. Nu a căzut în gol”, a precizat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre inițială:

Potrivit primelor date se pare că este vorba despre liftul de la intrarea C a Palatului Administrativ. Unul dintre cablurile de susținere ar fi cedat, iar ascensorul s-a prăbușit în gol de la etaj.

Zgomotul făcut de liftul care s-a prăbușit i-a speriat pe unii angajați din Palatul Administrativ, care acum se tem să folosească celelalte ascensoare funcționale, preferând să folosească scările.

Trebuie precizat că ambele lifturi de la Intrarea B sunt în revizie.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg