salarii-primaria-ploiesti-proiect_3af8c.jpg

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local vizează menținerea salariilor de bază când vine vorba de angajații din Primăria Ploiești. Singurii care vor beneficia de majorări salariale sunt cei care figurează cu salariul minim pe economie.

Salariul minim pe economie a crescut, la 1 ianuarie 2020, la 2230 de lei. Această creștere se va regăsi și în proiectul de hotărâre a Consiliului Local Ploiești, care va fi analizat în ședința de la finele lunii ianuarie.

Citește și: Ce salarii au angajații din Primăria Ploiești - FOTO document

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru restul funcționarilor publici se prevede menținerea salariilor la nivelul anului trecut. Nu același lucru este prevăzut în cazul funcționarilor publici din Consiliul Județean Prahova.

Citește și: Cresc salariile la Consiliul Județean Prahova și în direcțiile din subordinea instituției - proiect - foto document

Pentru funcționarii publici din Consiliul Județean Prahova, dar și din direcțiile din subordinea instituției se prevede o creștere a salariului în raport cu rata inflației, dar și ca urmare a creșterii salariului minim pe economie.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg