fum_2692d.jpg

Incidentul a avut loc, marți dimineață, la o societate care are ca domeniu de activitate producerea de mase plastice. Angajații ar fi dat foc la deșeuri, iar fumul negru s-a putut observa de la câțiva kilometri.

Incidentul a fost semnalat de Alex Dima, reporter ProTV, care a alertat autoritățile și a postat fotografii de la fața locului pe o pagină de socializare.

Potrivit primelor date, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este ardere necontrolată, respectiv incendiu de deșeuri și mase plastice. Se manifestă pe o suprafață de 50 mp. Cauza probabilă foc deschis în spații deschise. Acționează un echipaj de stingere”, a anunțat ISU Prahova.

„Mâine, Primăria Băicoi va efectua un control, alături de  reprezentanți ai Gărzii de Mediu. Fumul rezultat din arderea resturilor de mase plastice a fost dens. Acolo este o mică platformă industrială, iar depozitul unde a avut loc incendiul este al unui cetățean chinez. În lipsa acestuia, se pare că angajații au dat foc la niște resturi de mase plastice. Primăria va efectua, alături de reprezentanții Gărzii de Mediu, un control pentru a se verifica dacă societatea are contract pentru colectarea resturilor rezultate din producerea de mase plastice”, a declarat pentru Observatorulph.ro Marius Constantin, primarul Primăriei Băicoi. 

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Poliției Locale Băicoi.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg