Primarul Adrian Dobre: „Hotărârea cu parcările de la bloc a creat un haos general. Propun abrogarea” – VIDEO

0
primarul-dobre-abrogare-hotarare-parcari-bloc_aa8c6.jpg

primarul-dobre-abrogare-hotarare-parcari-bloc_aa8c6.jpg

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat, joi, că va propune abrogarea hotărârii Consiliului Local Ploiești cu privire la regulamentul de atribuire a parcărilor de la bloc, pe motiv că actul normativ a creat „haos general în municipiul Ploiești”.

„Din păcate, toată această isterie generată a creat o situație total neplăcută cu privire la parcările condominiale din Ploiești. Există, bineînțeles, un foarte mare grad de așteptare din partea cetățenilor din municipiul Ploiești pentru acest lucru și această hotărâre despre care am spus din capul locului că nu este aplicabilă, pentru că avea foarte multe inadvertențe a generat această situație generală total neplăcută”, a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care a catalogat actul normativ drept „un joc al PSD”.

Citește și: Hotărârea privind parcările de la bloc din Ploiești, momentan în stand-by. Primăria vrea să afle statutul terenurilor

„Este un proiect care, din punctul meu de vedere, va crea ceartă și discordie în rândul cetățenilor, în rândul asociațiilor de proprietari, în loc să vină să soluționeze un subiect atât de așteptat de către ploieșteni”, a mai precizat Dobre, care a anunțat că va propune abrogarea hotărârii de Consiliu Local și, separat, va solicita Prefecturii Prahova un punct de vedere pe această temă. 

Dincolo de declarațiile edilului, problema este că, momentan, nu se știe cu exactitate statutul terenurilor unde au fost construite parcările, în special în cazul celor cu dale înierbate, care figurează ca spațiu verde.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here