primarul-dobre-abrogare-hotarare-parcari-bloc_aa8c6.jpg

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat, joi, că va propune abrogarea hotărârii Consiliului Local Ploiești cu privire la regulamentul de atribuire a parcărilor de la bloc, pe motiv că actul normativ a creat „haos general în municipiul Ploiești”.

„Din păcate, toată această isterie generată a creat o situație total neplăcută cu privire la parcările condominiale din Ploiești. Există, bineînțeles, un foarte mare grad de așteptare din partea cetățenilor din municipiul Ploiești pentru acest lucru și această hotărâre despre care am spus din capul locului că nu este aplicabilă, pentru că avea foarte multe inadvertențe a generat această situație generală total neplăcută”, a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care a catalogat actul normativ drept „un joc al PSD”.

Citește și: Hotărârea privind parcările de la bloc din Ploiești, momentan în stand-by. Primăria vrea să afle statutul terenurilor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este un proiect care, din punctul meu de vedere, va crea ceartă și discordie în rândul cetățenilor, în rândul asociațiilor de proprietari, în loc să vină să soluționeze un subiect atât de așteptat de către ploieșteni”, a mai precizat Dobre, care a anunțat că va propune abrogarea hotărârii de Consiliu Local și, separat, va solicita Prefecturii Prahova un punct de vedere pe această temă. 

Dincolo de declarațiile edilului, problema este că, momentan, nu se știe cu exactitate statutul terenurilor unde au fost construite parcările, în special în cazul celor cu dale înierbate, care figurează ca spațiu verde.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg