Hotărârea privind parcările de la bloc din Ploiești, momentan în stand-by. Primăria vrea să afle statutul terenurilor

0
parcari-bloc_16535.jpg

parcari-bloc_16535.jpg

Hotărârea de Consiliu Local privind atribuirea și folosirea locurilor de parcare de la bloc din Ploiești este greu de pus în aplicare la Ploiești. Momentan, municipalitatea promite că va exista o inventariere a locurilor de parcare, dar și stabilirea regimului juridic al terenurilor din fața imobilelor

Primele discuții cu privire la modul în care va fi aplicat regulamentul de înființare, atribuire, folosire, organizare și funcționare a locurilor de parcare de la bloc au avut loc între reprezentanții SGU și Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cea din urmă fiind și cea care a depus un set de amendamente la proiectul de hotărâre aprobat de Consiliul Local din Ploiești.

Citește și: Tarife pentru parcările de la bloc, din 2020, în Ploiești

La finele anului trecut, la inițiativa consilierilor locali PSD a fost aprobat un proiect de hotărâre privind modul de atribuire al parcărilor de la bloc, precum și tarifele practicate.

Încă de la momentul aprobării, consilierii au anunțat că vor veni cu mai multe propuneri de îmbunătățire a regulamentului de atribuire și folosire al parcărilor de la bloc.

SGU Ploiești a transmis punctul de vedere al UAP Prahova, care a anunțat că a propus o serie de amendamente, la proiectul inițial.

 „UAP Prahova a depus la registratura primăriei, cu nr. 1000/15.01.2020, o adresa cu o serie de 16 propuneri de amendamente la HCL 521/2019, care au fost dezbătute și vor mai fi analizate pentru a modifica si completa actul normativ menționat. De asemenea, s-a stabilit ca orice propunere a cetățenilor ca vine in sprijinul bunei functionări a regulamentului de parcare va fi analizata si supusa atenției Consiliului Local, în perioada următoare, pentru ca regulamentul pentru parcări sa devina operabil”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a SGU Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău