Parcometre defecte în zona centrală din Ploiești. SGU promite achiziționarea de noi automate – FOTO

0
parcometru-defect-ploiesti_c8896.jpg

parcometru-defect-ploiesti_c8896.jpg

Cei care, în ultima vreme, au parcat mașinile în zona Halelor Centrale din Ploiești, au constatat că parcometrele sunt defecte. Acest lucru nu înseamnă că parcarea nu trebuie plătită, susțin reprezentanții SGU Ploiești, care au anunțat că în 2020 se dorește achiziționarea de noi automate.

Cei care parchează în zona Halelor Centrale și constată că parcometrele sunt defecte nu ar trebui să se bucure. Reprezentanții SGU Ploiești susțin că există și alte modalități de plată pentru parcările administrate de societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.

„Într-adevăr, anumite parcometre sunt defecte, iar repararea lor nu cred că se mai justifică având în vedere vechimea acestor automate. Există posibilitatea de plată a parcării prin SMS sau direct la operatorii SGU Ploiești. Pentru anul 2020 există intenția să fie achiziționate 45 de parcometre noi, care vor permite plata parcării atât cu monede, dar și cu bancnote sau cu ajutorul cardului”, a precizat Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești.

În momentul de față taxa de parcare a rămas la nivelul de 2 lei/h, existând posibilitatea de plată și pentru o jumătate de oră, respectiv un leu. 

Citește și: Tarife pentru parcările de la bloc, din 2020, în Ploiești

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, la finele anului trecut un proiect de hotărâre inclusiv cu privire la parcările de la bloc. Intrarea în vigoare a hotărârii a fost însă amânată, în vederea completării propunerii.

parcometru-ploiesti_f7b77.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău