soferi-primaria-ploiesti_163cb.jpg

Numărul șoferilor din Primăria Ploiești se reduce la jumătate, după ce, de ieri, a intrat în vigoare o ordonanță care vizează o serie de măsuri fiscale. Una dintre reglementări se referă la încetarea detașărilor în administrația locală.

Ordonanța Guvernului, care a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial, prevede, printre alte măsuri fiscale, încetarea ocupării prin detașare a posturilor vacante sau temporar vacante din instituții și autorități publice.

Efectele actului normativ se vor resimți și la nivelul Primăriei Ploiești, instituție care rămâne numai cu patru șoferi, care folosesc mașinile puse la dispoziție primarului, celor doi viceprimarilor și Direcției Tehnice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ceilalți șoferi ai municipalității erau detașați de la SC SGU (doi șoferi), SC TCE (un șofer) și Regia Autonomă de Servicii Publice (un șofer). Aceștia se vor întoarce la vechile locuri de muncă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg