Atenție, gropi! Noua colecție de „cratere” în asfalt pe Bulevardul Republicii, din Ploiești, sezonul toamnă-iarnă

0
groapa_bf874.jpg

groapa_bf874.jpg

Fiecare sezon vine cu „spectacolul“ lui, oferit de calitatea serviciilor administrației locale. După ce astă vară, Ploieștiul a fost invadat de gunoaie, odată cu venirea iernii încep să răsară gropile. Unele lăsate de diverse firme care se ocupă cu rețelele edilitare, altele apărute acolo unde au fost turnate plombe. Și nu numai.

Cârpelile de câteva luni ale străzilor din Ploiești încep să cedeze și șoferii au de-a face, din nou, cu craterele din asfalt. Dacă pe vreme bună, le vezi și le ocolești, când plouă și-s mascate de băltoace, ai toate șansele să-ți rupi mașina în ele.

Astăzi, le facem „vedete“ pe cele de pe Bulevardul Republicii. Primele ne întâmpină în zona Cablul Românesc, pe sensul spre centru Ploieștiului. Sunt de vreo două-trei săptămâni, dar nu par a-i deranja pe reprezentanții locali care trec prin zonă.

Au reapărut (unele nici n-au dispărut) și cele din sensul giratoriu de la Kaufland Nord. Nu ai cum să nu le vezi, iar pe acestea nu ai nici cum să le eviți pentru că-s una lângă alta și ai toate șansele să provoci un accident.

Pe principala arteră care face legătura pe axa Nord-Sud, au fost realizate și diverse lucrări la rețelele edilitare, fie reparații, fie racorduri. Aici, așteptăm ca operatorii de profil să-și ducă lucrările la bun sfârșit și să-și acopere urmele.

Foto: 

groapa_e9de3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău