groapa_bf874.jpg

Fiecare sezon vine cu „spectacolul“ lui, oferit de calitatea serviciilor administrației locale. După ce astă vară, Ploieștiul a fost invadat de gunoaie, odată cu venirea iernii încep să răsară gropile. Unele lăsate de diverse firme care se ocupă cu rețelele edilitare, altele apărute acolo unde au fost turnate plombe. Și nu numai.

Cârpelile de câteva luni ale străzilor din Ploiești încep să cedeze și șoferii au de-a face, din nou, cu craterele din asfalt. Dacă pe vreme bună, le vezi și le ocolești, când plouă și-s mascate de băltoace, ai toate șansele să-ți rupi mașina în ele.

Astăzi, le facem „vedete“ pe cele de pe Bulevardul Republicii. Primele ne întâmpină în zona Cablul Românesc, pe sensul spre centru Ploieștiului. Sunt de vreo două-trei săptămâni, dar nu par a-i deranja pe reprezentanții locali care trec prin zonă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au reapărut (unele nici n-au dispărut) și cele din sensul giratoriu de la Kaufland Nord. Nu ai cum să nu le vezi, iar pe acestea nu ai nici cum să le eviți pentru că-s una lângă alta și ai toate șansele să provoci un accident.

Pe principala arteră care face legătura pe axa Nord-Sud, au fost realizate și diverse lucrări la rețelele edilitare, fie reparații, fie racorduri. Aici, așteptăm ca operatorii de profil să-și ducă lucrările la bun sfârșit și să-și acopere urmele.

Foto: 

groapa_e9de3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg