USR Prahova: „Situația de la Parcul Municipal Vest este ridicolă”

0
USR-conferinta_60f1b.jpg

USR-conferinta_60f1b.jpg

Scandalul din jurul „Orășelului Copiilor” și „Târgului de Crăciun”, evenimente care, potrivit Primăriei Ploiești, sunt organizate în incinta Parcului Municipal Vest, nu a rămas fără efecte. Candidatul USR la Primăria Ploiești, Mihai Polițeanu, consideră că „situația de la Parcul Municipal Vest este „complet ridicolă”.

„Situația este complet ridicolă. Acum primarul Ploieștiului dă vina pe conducerea Parcului Municipal Vest. Indiferent cum ar fi, ce se întâmplă la Parcul Municipal Vest este responsabilitatea Primăriei Ploiești. În al doilea rând, decizia de a organiza un Târg de Crăciun în Parcul Municipal Vest este proastă. Un Târg de Crăciun se organizează, peste tot în lume, în zona centrală. Acolo (n.r. Parcul Municipal Vest) este vânt și nu e nimeni. Este o bătaie de joc la adresa ploieștenilor. Este vorba de o decizie proastă care arată o lipsă de viziune și incompetență. Cât privește strict latura economică, Primăria Ploiești trebuie să publice documentul încheiat între municipalitate și agentul economic, pentru că trebuie văzută situația juridică de acolo”, a declarat pentru Observatorulph.ro Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova.

Citește și: De ce Ploieștiul NU va avea sărbători de iarnă ca la Sibiu: Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun, organizate în condiții suspecte de o firmă de colectare deșeuri din Pleașa

Situația de la Parcul Municipal Vest a ieșit la iveală după ce, ieri, câțiva comercianți au încercat să solicite un punct de vedere de la conducerea Parcului Municipal Vest cu privire la modul în care pot închiria spații în zonă pentru desfășurarea activităților specifice Sărbătorilor de Iarnă, însă li s-a răspuns într-un mod violent (Detalii – VIDEO)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău