consiliul-local-ploiesti-lipsa-cvorum_24682.jpg

Aleșii locali au fost convocați, luni, la o nouă ședință a Consiliului Local Ploiești, de data aceasta extraordinară, subiectul principal, destul de controversat, fiind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru cele două grădinițe în zona străzilor Aleea Strunga și Bulevardul Petrolului.

Pe ordinea de zi au fost cinci proiecte, respectiv patru care vizau construirea celor două grădinițe pe străzile Aleea Strunga și Bulevardul Petrolului, iar ultimul se referea strict la modificarea listei de investiții din creditul Exim Bank.

În lipsă de cvorum, ședința Consiliului Local Ploiești nu a mai avut loc. În sală au fost prezenți numai aleșii PNL, PMP și doi consilieri de la PSD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectele referitoare la construirea celor două grădinițe au figurat și pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, joi, când însă după discuții controversate aleșii locali PSD - ALDE au decis ca proiectele să fie refăcute de inițiator, pe motiv că valorile prevăzute sunt mult prea mari.

Citește și: Scandal în Consiliul Local pe tema construcției a două grădinițe în Ploiești

Dacă în cazul celor două grădinițe, opiniile sunt împărțite, din cauza valorilor vehiculate, ultimul proiect aflat pe ordinea de zi viza o nouă modificare a listei de investiții din creditul Exim Bank.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg